6 populaire kerstrecepten

De afgelopen weken werd Lovetocookhealthy.nl druk bezocht. Het leek me daarom leuk een overzicht te maken van de 6 populairste kerstrecepten. Lees je mee?

1) Chocolade kerstkransjes
Wat is er nu leuker dan je kerstboom te versieren met zelf gemaakte kerstkransjes? Hoe je deze kransjes maakt, lees je hier.


2) Blini’s met brie, cranberry’s en pijnboompitjes.
Dit is een lekker borrel/tapasrecept, waar je jouw gasten mee verrast. De combinatie van brie en cranberry is namelijk heel lekker. Het zoete van de cranberry vormt een mooi contrast met de romige brie en de pijnboompitjes zorgen voor de bite. Het recept vind je hier.

Blini's met brie, cranberry en pijnboompitten

3) Champignon mini quiches
Deze champignon mini quiches zijn ideaal voor een borrel avond of brunch. Het recept vind je hier.

4) Spicy pompoensoep met chocolade
Deze spicy pompoensoep met chocolade is weer eens iets anders dan de normaal zo zachte pompoensoep. De soep is heerlijk verwarmend, ideaal om te eten op een koude kerstdag. Serveer de soep in kleine kommetjes als onderdeel van jouw kerstdiner. Het recept vind je hier.

Spicy pompoensoep met chocolade

5) Stoofvlees met appelstroop en mosterd
Dit stoofvlees met appelstroop en mosterd maak je net als al het andere stoofvlees met veel geduld klaar. De appelstroop en mosterd zorgen voor heerlijk, zacht vlees en kan je natuurlijk ook voor het kerstdiner serveren. Je hebt er namelijk weinig werk aan. Het recept vind je hier.

6) Gezondere tiramisu
Wil je deze kerst toch wat op de kilo’s letten, dan is deze gezondere tiramisu een heerlijke vervanger van de gewone tiramisu. Het recept vind je hier.

Gezondere tiramisu

Heb jij een recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
De producten kreeg ik via Kroon op het werk en zijn van Berrybrothers en  Jules Destrooper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s