Champignon mini quiches

Er staan al veel quicherecepten op Love to cook healthy, maar je kunt nooit genoeg recepten hebben toch? Lekker variëren met de vulling en voilà, je hebt weer een hele nieuwe quiche.


Vandaag laat ik je het recept zien van champignon mini quiches die je bijvoorbeeld bij de borrel kunt serveren.

Ingrediënten voor 12 quiches:
– een 12 velletjes taartdeeg (uit de vriezer)
– een bakje kastanje champignons
– een bakje kipreepjes
– 3 eieren
– een bakje crème fraîche light
– zout, peper, olijfolie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een muffinblik in met olijfolie. Snijd de champignons in plakjes, doe wat olijfolie in een pan en roerbak de champignons tot ze bijna gaar zijn. Maak op smaak met zout en peper.
Vouw het taartdeeg in de muffingaten in het blik en prik gaatjes in de bodem. Doe de champignons en kipreepjes in de quiches.

Klop de eieren en crème fraîche los en maak op smaak met zout en peper. Stort het mengsel in de quiches en bak de quiches in ongeveer 45 minuten gaar. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 1 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s