10x verwarmende soeprecepten

Niets is zo lekker als een dampende kom soep op een regenachtige of ijskoude dag. Vandaag laat ik je 10 soeprecepten zien, zodat je voldoende inspiratie hebt om een lekkere, verse en homemade soep op tafel te zetten. Zelf soep maken is namelijk super makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is de groenten snijden, alles bij elkaar de pan te gooien en eventueel pureren. Het enige wat per recept verschilt is de bereidingstijd. Ik vind het fijn om op mijn parttime dag een grote pan soep te maken. Die zet ik dan ’s ochtends op en dan eten we dat ’s avonds met bijvoorbeeld vers brood. De restjes vriezen we in of bewaar ik in de koelkast om mee te nemen naar het werk.

Toen ik net op mijzelf woonde in Spanje, miste ik altijd de tomatensoep van een bepaald merk. Mijn ouders namen met ieder bezoek een lading aan pakjes mee. Andere soepen maakte ik met behulp van pakjes uit de Spaanse supermarkt, maar toch smaakte champignonsoep anders dan uit een Nederlands pakje. Inmiddels maak ik soep zonder pakjes en zakjes en met deze 10 soeprecepten kun je lekker jouw innerlijke soepchef vrijlaten. Laat je me weten wat jouw favoriete soeprecept is?

1) Champignonsoep
Champignonsoep

2) Courgette broccolisoep
Courgette broccolisoep

3) Curry kokos bloemkoolsoep
Curry kokos bloemkoolsoep

4) Ouderwetse homemade kippensoep
Ouderwetse-homemade-kippensoep

5) Indiase rode linzensoep
Indiase rode linzensoep
6) Mosterdsoep
Mosterdsoep

7) Pittige bloemkoolsoep

8) Rode bietensoep

9) Spicy pompoensoep met chocolade
Spicy pompoensoep met chocolade

10) Tomatensoep
Tomatensoep

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s