De 10 meest bekeken blogs op Lovetocookhealthy.nl

Ik vind het er leuk om de statestieken van mijn blog uit te pluizen. Aan de hand van deze statestieken kom ik veel te weten over de bezoekers van Lovetocookhealthy.nl. Naast dat het leuk is om dit te bekijken is het ook erg handig om gebruik te maken van deze informatie. Vandaag deel ik daarom de 10 meest bekeken blogs van de afgelopen 3 jaar!

De 10 meest bekeken blogs:

1) Ei muffins uit de oven.
2) Simpel bananenbrood (basisrecept).
3) Nasi zonder pakjes.
4) Rode bietensalade met tonijn.
5) Eiwitshakes: Smart Protein of Whey Perfection.
6) Smoothie met rode biet en spinazie.
7) Cake met kiwi.
8) Simpel speltbrood (basisrecept).
9) Lunchidee: salade met tonijn.
10) Pannenkoeken met rode bieten.

Wat ik leuk vind is dat er toch veel blogs tussen staan die ik lang geleden heb geschreven. Dit geeft mij ook gelijk de motivatie om oudere blogs van nieuwe foto’s te voorzien. Toen ik net begon wist ik nog niet goed hoe ik gerechten het beste op de foto kon zetten. Nu mij dit steeds beter lukt, heb ik dan ook een to-do-lijst met recepten waar ik nieuwe foto’s voor wil maken.
Naast recepten staan er ook twee blogs over eiwitshakes en reflux hoog in de statestieken. Ik vind dat erg leuk om te zien, want ik schrijf meestal alleen maar blogs over recepten en dit motiveert om meer blogs te schrijven over andere onderwerpen.

Ik ben overigens wel benieuwd of mijn (huidige) volgers deze blogs nog herinneren? Heb jij deze blogs 3 jaar terug ook gelezen of lees je mijn blog nog niet zo lang en zijn ze nieuw voor je?

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s