5x barbecue recepten

De zomermaanden staan weer voor de deur en met een beetje geluk kunnen we de barbecue vaak tevoorschijn halen. Ik vind dat zelf heerlijk. Lekker in de zon in onze tuin zitten, een koud drankje erbij en barbecueën maar!

Vandaag heb ik vijf lekkere en simpele barbecuerecepten voor jullie.

1) Huzarensalade
Een lekkere salade mag niet ontbreken op een barbecue. Deze huzarensalade kun je van tevoren klaarmaken en haal je net voordat de barbecue begint uit de koelkast. Klik op de foto om naar het recept te gaan.
Huzarensalade

2) Zoete aardappelsalade
Geef je de voorkeur aan een salade met zoete aardappels in plaats van gewone aardappels, dan is deze salade perfect voor jou. Ook deze zoete aardappelsalade kun je van tevoren klaarmaken. Klik op de foto om naar het recept te gaan.

3) Vegetarische barbecuespiesjes
Eet je liever even geen vlees? Dan zijn deze vegetarische barbecuespiesjes een uitkomst. Klik op de foto om naar het recept te gaan.
Vegetarische barbecuespiesjes

4) Aardbeien marshmallows
Een toetje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de barbecue. Deze aardbeien marshmallows zijn erg lekker en leuk om samen met de kinderen te maken. Klik op de foto voor het mini-recept.

5) Geroosterde ananas
Deze geroosterde ananas kun je zowel op de barbecue als in de grilpan klaarmaken. Het is een lekker en gezond toetje dat zeker in de smaak zal vallen. Klik op de foto voor het recept.

2 gedachtes over “5x barbecue recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s