Vegetarische barbecuespiesjes

Wij hebben de eerste keren barbecueën alweer achter de rug en tijdens een van onze barbecues bereidde ik deze vegetarische spiesjes. De smaakmaker van deze spiesjes is halloumi. Sinds ik deze kaas ontdekt heb, ben ik ontzettend fan van deze kaas. Je kunt er zoveel kanten mee op! Bakken, grillen, frituren, alles is mogelijk.

Vegetarische barbecuespiesjes

Voor deze spiesjes gebruikte ik courgette, champignons, halloumi en paprika. Om ervoor te zorgen dat de spiesjes goed gaar worden, is het belangrijk dat je de groente ongeveer even dik snijdt, zodat alles gaar is. Ik had de courgette te dik gesneden, waardoor deze langer nodig had om gaar te worden, dus let goed op bij het snijden van de groenten.

Ingrediënten voor 4 spiesjes:
– een kwart courgette
– een halve (gele) paprika
– een halve plak halloumi
– 8 kleine champignons

Bereidingswijze:
– Snijd de courgette in dunne plakken.
– Snijd de halloumi in blokjes.
– Snijd de paprika in reepjes.
– Rijg alle ingrediënten op spiesjes en gril ze op de barbecue.
– Eet smakelijk!
Vegetarische barbecuespiesjes
Totale bereidingstijd: 20 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s