De tien meest bekeken recepten in 2017

Het leek me leuk om het jaar af te sluiten met de tien meest bekeken recepten/artikels in 2017! Ben je er klaar voor?

1) Rode bieten salade met tonijn
Dit recept kwam in 2015 al op de site, maar is toch nummer 1 op Lovetocookhealthy.nl Ken je het recept nog niet? Je vindt het hier.
Rode bietensalade met tonijn

2) Cake met kiwi
Er was dit jaar een blogindersactie met de Sungold kiwi. Tijdens deze periode werd dit recept het meest bekeken. Je vindt het hier.
Cake met kiwi

3) Eiwitshakes: Smart Protein of Whey Perfection
Mijn blog over eiwitshakes staat op nummer 3. Ik vertel hierin over het verschil tussen Smart Protein en Whey Perfection en wat mijn ervaringen met deze shakes zijn. Je vindt het artikel hier.

4) Eimuffins uit de oven
Dit recept werd opnieuw veel bekeken tijdens Pasen. Ideaal voor een Paasbrunch! Je vindt het recept hier.

5) Nasi zonder pakjes
Koken zonder pakjes en zakjes wordt steeds populairder. Het verbaasde me dan ook niet dat dit recept in de top 10 bekeken recepten staat. Het recept vind je hier.
Nasi zonder pakjes

6) Gezonde zalm-komkommer hapjes
Deze gezonde zalm-komkommer hapjes zette ik begin van het jaar online en ze zijn uitermate populair op de site! Ken je ze nog niet? Dan vind je hier het recept.
Gezonde zalm komkommer hapjes

7) Salade met tonijn
Veel lezers zijn op zoek naar een andere lunch dan brood en hebben deze salade met tonijn volop bekeken. Het recept vind je hier.

8) Vegetarische moussaka
Deze vegetarische moussaka mag niet ontbreken in de top 10. Een heerlijk gerecht dat ondanks het weglaten van vlees ontzettend lekker is. Je vindt het recept hier.

9) Gezonde gevulde eieren
Een klassieker met een gezondere draai eraan. Dit recept stond voor Pasen 2017 online en was al gauw het meest bekeken recept van die maand. Dat het recept nu ook in de top 10 van 2017 staat is een mooi compliment. Je vindt het recept hier.
Gezonde gevulde eieren zonder mayonaise

10) Pannenkoeken met rode bieten
Deze pannenkoeken met rode bieten sluiten de top 10 af. Deze roze pannenkoeken zijn leuk om met Valentijnsdag te serveren. Je krijgt in ieder geval extra groente binnen. Heerlijk! Het recept vind je hier.
Pannenkoeken met rode bieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s