5x hapjes op oudejaarsavond

Krijg jij dit jaar mensen op visite tijdens oudejaarsavond en wil je wat lekkers, maar gezonds op tafel zetten? Lees dan vooral mee, want ook met gezonde hapjes kun je er een feestelijke avond van maken!

1)Zoete aardappel crostini
Deze zoete aardappel crostini is een lekker en gezondere variant op een belegd toastje. Verras je gasten met deze heerlijke combinatie!
Het recept vind je hier.
Zoete aardappel crostini met geitenkaas en honing

2) Geroosterde nootjes
Niets is lekkerder dan vers gebrande nootjes. Deze nootjes zijn binnen 10 minuten klaar en makkelijk te maken! Je kunt zelfs heerlijk variëren. Je vindt hier en hier een recept!

3) Tonijn komkommerhapjes
Deze hapjes staan binnen 10 minuten op tafel en zijn makkelijk te maken. Daarnaast hoef je je niet schuldig te voelen als je er meer dan een neemt! Het recept vind je hier.
tonijn komkommerhapjes

4) Zalm komkommerhapjes
Deze zalm komkommerhapjes zijn een variant op de tonijn komkommerhapjes. Opnieuw makkelijk te maken en een gezondere optie voor een belegd toastje. Je vindt het recept hier.

5) Dadelballetjes met kokos en walnoot
Deze dadelballetjes met kokos en walnoot kun je bij de thee of koffie serveren. Lekker zoet van smaak en toch redelijk gezond. Het recept vind je hier.
dadelballetjes met kokos en walnoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s