Traybake met gnocchi, broccoli, champignons en en chipolataworstjes

Vandaag heb ik weer een heerlijke traybake voor je. Er staan inmiddels al meerdere recepten op te site en ik blijf maar variëren met gnocchi en pesto in mijn traybake. Het voordeel van het gebruik van pesto in traybakes is dat je geen andere kruiden nodig hebt om de traybake een lekkere smaak te geven. Deze traybake met gnocchi, broccoli, champignons en chipolataworstjes heb je binnen vijf minuten in de oven en is super simpel om te maken.
Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 4 personen:
– een pak gnocchi (500 gram)
– 1 grote broccoli
– 1 bak champignons
– 8 chipolataworstjes (rund)
– 4 eetlepels rode pesto

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
– Snijd de broccoli in roosjes, maak de champignons schoon en doe de broccoli en champignons samen met de gnocchi in een kom.
– Schep de rode pesto erdoor en verdeel over de bakplaat.
– Snijd de chipolataworstjes in kleine stukjes en verdeel ook over de bakplaat.
– Doe de bakplaat in de oven en bak alles in 25 minuten gaar.
– Haal de bakplaat daarna uit de oven en serveer het gerecht.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Een gedachte over “Traybake met gnocchi, broccoli, champignons en en chipolataworstjes

Plaats een reactie