De laatste tijd experimenteer ik steeds vaker met traybake maaltijden. Het zijn ideale gerechten, omdat je alles op een plaat schuift en de oven het werk doet. Deze traybake met gnocchi, pompoen, courgette en chipolataworstjes heb je binnen vijf minuten in de oven en is super simpel om te maken.
Lees je mee voor het recept?
Ingrediënten voor 4 personen:
– een pak gnocchi (500 gram)
– 300 gram pompoenblokjes (vriezer)
– 1 courgette
– 8 chipolataworstjes (rund)
– 4 eetlepels rode pesto
Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
– Snijd de courgette in blokjes en doe samen met de pompoen en gnocchi in een kom.
– Schep de rode pesto erdoor en verdeel over de bakplaat.
– Snijd de chipolataworstjes in kleine stukjes en verdeel ook over de bakplaat.
– Doe de bakplaat in de oven en bak alles in 25 minuten gaar.
– Haal de bakplaat daarna uit de oven en serveer het gerecht.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 35 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!