Makkelijk op maandag: Sperziebonen met olijven en zongedroogde tomaatjes

Vandaag een super simpel gerecht dat in een kwartier klaar is. Ik ontdekte nog een pot zongedroogde tomaatjes en olijven in mijn koelkast en besloot daar maar eens een gerecht mee te maken.

In verband met een op handen zijnde verhuizing moest ik ook nodig mijn vriezer leegmaken en daar kwam ik een zak sperziebonen tegen. Waarom zouden die drie ingrediënten niet samen kunnen? Ik combineerde ze en ik at die avond heel lekker. Samen met wat vissticks uit de oven vond ik het een goede vullende maaltijd.

Ingrediënten voor twee personen:
– bevroren of verse sperziebonen, afgemeten voor twee personen
– een handje zongedroogde tomaatjes
– een handje olijven
– vissticks

Bereidingswijze:
Bereid de vissticks volgens de instructies op de verpakking in de oven. Stoom de sperziebonen beetgaar en doe ze vervolgens in pan waarin het stoomwater zat. Snijd de zongedroogde tomaatjes kleinere en voeg deze samen met de olijven in de pan bij de sperziebonen. Roer goed door en zorg dat ze warm worden.
Als de vissticks klaar zijn, doe je ze samen met de sperziebonenmix op de borden. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.
Sperziebonen-zongedroogde tomaten-olijven-lovetocookhealthy (2)

Sperziebonen-zongedroogde tomaten-olijven-lovetocookhealthy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s