Traybake met gnocchi en burrata

Deze traybake is er weer een voor de dagen waarop je totaal geen tijd of inspiratie hebt om te koken en toch iets lekkers op tafel wilt zetten.

Deze traybake met gnocchi, snoeptomaatjes, burrata en amandelschaafsel schuif je binnen 5 minuten in de oven. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 4 personen:
– 1 pak gnocchi
– 250 gram snoeptomaatjes
– 1 bol burrata
– drie eetlepels amandelschaafsel
– olijfolie, peper en zout

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Doe de gnocchi op een bakplaat/blik, halveer de tomaatjes en voeg deze ook toe.
– Doe wat olijfolie, zout en peper over het geheel en meng goed door.
– Bak het geheel in 30 minuten gaar.
– Ondertussen rooster je het amandelschaafsel in een droge koekenpan en dat zet je weg.
– Als de gnocchi klaar is, leg je de burrata in het midden en strooi je het amandelschaafsel over de gnocchi.
– Doe de gnocchi, tomaatjes en een stukje burrata op de borden en serveer gelijk.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s