Vijf makkelijke koekjesrecepten

Onze peuter is nu op de leeftijd dat we gezellig samen koekjes kunnen bakken.  Het is voor de peuter een leuke en leerzame bezigheid en daarnaast natuurlijk ontzettend lekker om daarna haar zelfgemaakte koekjes te eten.

Hieronder laat ik je vijf makkelijke koekjesrecepten zien. Lees je mee?


1) Zandkoekjes

Een van de nieuwste recepten op Lovetocookhealthy.nl is het recept voor deze zandkoekjes.  Ze lenen zich er goed voor om te versieren met chocolade of frosting. Het recept vind je hier

2) Mini shortbreadkoekjes

De koekjes in het recept maakte ik voor de kerst met groene en rode sprinkles, maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren kiezen.

Het recept vind je hier.

3) Jamkoekjes

Deze jamkoekjes zijn leuk om te maken voor valentijns-, moeder- of vaderdag. Het recept vind je hier.

4) Amandelkoekjes
Amandel zandkoekjes
Deze amandel zandkoekjes maak je heel snel, doordat je het deeg in de keukenmachine maakt. Daarna laat je het even in de koelkast rusten en vervolgens bak je ze in 20 minuten af. Het recept vind je hier.

5) Chewy chocolate cookies

Deze chewy chocolate cookies zijn misschien niet heel gezond, maar wel heel erg lekker en supersnel klaar. Het recept vind je hier.

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s