Weekmenu #9

Wat eten we vandaag?, is een van de meest getypte zoekopdrachten in Google als het op avondeten aankomt. Wij worstelen ook regelmatig met de vraag wat we moeten eten en dat lossen we op door met een weekmenu te werken.

We eten vaak twee dagen hetzelfde, want dat is handig op de dagen dat we laat thuis zijn van werk. Lees je mee wat we zoal aten afgelopen week?

Maandag – Couscous

We aten couscous die ik zondag al klaarmaakte. Een voorbeeld van een makkelijk couscousrecept vind je hier.

Dinsdag – Pastasalade

Deze pastasalade stond voor woensdag gepland, maar schoof ik naar voren omdat mijn man onverwachts moest overwerken. Zo konden we er woensdag ook van eten.  Het recept vind je hier.

Woensdag – Pastasalade
We aten nogmaals de pastasalade van dinsdag.

Donderdag – AVG’tje
We aten makkelijk een AVG’tje. Spinazie met ei en een vegaburger voor ons en aardappelen, spinazie en een halve kipburger voor de peuter.

Vrijdag – Noodles
Ik had nog een restje noodles liggen en die gebruikte ik voor deze maaltijd. Ik wokte kip met roerbakgroente en voegde terriyakisaus toe. Makkelijk en snel klaar.

Zaterdag – Tapas
We waren laat thuis. De peuter at een boterham, tomaatjes en aardbeien en wij hielden een tapasavond met gebakken asperges, tomaatjes, kaasjes, smeersels, etc.

Zondag – Broccoliquiche en pizza

Ik maakte deze broccoliquiche alvast voor maandag. De peuter at er een stukje van en wij aten later pizza. Het recept van de broccoliquiche vind je hier.

Heb jij een recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s