Veggie pokebowl

Het recept voor de veggie pokebowl komt van mijn zus, die een aantal jaren terug meerdere recepten op de site zette. Zij maakte deze heerlijke pokebowl als avondeten. Je kunt het zowel warm als koud eten. Lees je mee voor het recept?


Ingrediënten voor twee personen:

– 100 gram quinoa
– 100 gram asperge tips
–  2 handjes cherrietomaatjes
– 2 eetlepels kidneybonen (uit blik)
–  1 mango
–  2 handjes taugé
– een vega krokant schnitzel
– honing mosterdsaus
– olijfolie

Bereidingswijze:
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de vega schnitzel en aspergetips.
– Verhit wat water in een pan en kook de quinoa gaar en giet af.
– Spoel ondertussen de cherrietomaatjes, taugé en kidneybonen af en dep goed droog.
– Schil de mango en snijd in blokjes.
– Doe de quinoa, groente en vega schnitzel in een kom of diep bord en maak af met wat honing mosterdsaus.
– Eet smakelijk.

Totale bereidingstijd: 20 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Een gedachte over “Veggie pokebowl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s