Deze rijstsalade is heerlijk tijdens warme zomerdagen, want je kunt hem lauw of koud eten. Ik gebruikte voor deze salade een pak zilvervliesrijst met linzen en rode bieten van Lassie, dat ik uit mocht proberen. Zoals je gewend bent staat deze salade binnen no-time op tafel!
Ingrediënten voor 2 personen:
– Zilvervliesrijst met linzen en rode bieten afgemeten voor 2 personen
– een bosuitje
– een avocado
– 6 schijfjes zachte geitenkaas
– een handje sugarsnaps
– zout en peper
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de instructies op het pak. Breng water aan de kook en kook de sugarsnaps in twee minuten gaar. Zet weg. Snijd ondertussen de bosui en avocado. Doe samen met de sugarsnaps en geitenkaas in een kom. Als de rijst klaar is, roer je deze door de ingredïenten in de kom. Verdeel over de borden en maak op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 17 minuten.
Een gedachte over “MOM: Rijstsalade met linzen en rode bieten”