MOM: Salade met garnalen en zalm

Een tijdje terug ging ik een middag op stap met mijn zus. Nadat we de hele middag gewinkeld hadden, zaten we in de trein terug naar huis te bedenken wat we nu eigenlijk zouden eten. Allerlei gerechten en restaurants passeerden de revue en uiteindelijk besloten we een salade te maken.

Salade met garnalen en zalm-lovetocookhealthy (3)
Een salade met garnalen wel te verstaan. Want garnalen eet ik niet vaak, omdat mijn vriend niet zo´n visfan is. Al gauw hadden we de salade bedacht en toen hij eenmaal op onze borden lag, waren we het er beide over eens, dat dit een zeer geschikt gerecht voor Love to cook healthy was. Ben je nieuwsgierig geworden naar het recept? Hier komt het:

Ingrediënten voor twee personen.
– een zak gemengde sla
– een bakje zalmsnippers
– een bakje garnalen
– een blikje maïs
– een zure appel
– een scheutje magere yoghurt
– een scheut honing
– een theelepel grove mosterd
– optioneel: zout

Bereidingswijze:
Verdeel de gemengde sla over de borden en verdeel hierover de zalmsnippers, garnalen en maïs. Schil de appel en snijd in blokje. Hussel deze door de salade. Meng nu de magere yoghurt, honing en grove mosterd in een bakje en sprenkel over de salade. En dat was het al, snel hè? Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 5 minuten.

Salade met garnalen en zalm-lovetocookhealthy

Een gedachte over “MOM: Salade met garnalen en zalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s