Hüttenkäse en aardbeien

Ik neem vaak crackers met hüttenkäse mee naar mijn werk die ik dan beleg met plakjes komkommer of radijs. Maar dat gaat na een tijdje toch vervelen en dus besloot ik na een opmerking van een collega, dat hüttenkäse met fruit erg lekker is, om hüttenkäse met aardbeien te combineren.
Hüttenkäse met aardbeien
Waar ik normaal gesproken de hüttenkäse met zout op smaak breng, strooide ik er nu een beetje peper over. Ik at de hüttenkäse met aardbeien op geroosterde boterhammen, maar je kunt het natuurlijk ook op crackers eten.

Ingrediënten voor 1 persoon:
– drie eetlepels hüttenkäse
– twee handjes aardbeien
– een snuf peper
– 2 volkoren boterhammen

Bereidingswijze:
– Rooster het brood en besmeer met de hüttenkäse.
– Snijd de aardbeien in plakjes en leg op de hüttenkäse.
– Maak af met een snufje peper en geniet!

Totale bereidingstijd: 5 minuten.

Een gedachte over “Hüttenkäse en aardbeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s