Review: LorenTea Sleeping Beauty thee

Gesponsord.
Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de thee van LorenTea wilde testen. Nu ben ik een echte theedrinker en drink ik thee het liefst in mokken van een halve liter of meer, dus daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik besloot uiteindelijk om de Sleeping Beauty te testen, want ik hou van een goede nachtrust en ik heb goede ervaringen met slaapthee zoals ik het noem.

Wat is LorenTea?
LorenTea is een startend bedrijf dat theeproducten aanbiedt die 100% natuurlijk zijn, dus zonder kunstmatige smaak- en/of zoetstoffen. De theeën bestaan uit diverse melanges met specerijen, bloemen, bladeren, wortels en vruchten die bedoeld zijn om je gezondheid een boost te geven of je zen te maken.

Welke soorten thee biedt LorenTea aan?
LorenTea biedt allemaal verschillende blends met pakkende namen aan, zoals Fairytale (een thee voor kleine kinderen), Sparkling Beauty (voor gezonde haren en nagels) en de Sleeping Beauty, de thee die ik testte.

Sleeping Beauty
Volgens de site van LorenTea ondersteunt de Sleeping Beauty bij klachten als slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, emotionele klachten, spierspanning, (chronische) vermoeidheid en tenslotte werkt het rustgevend.
De thee wordt gemaakt van valeriaan, citroengras, citroenmelisse, passiebloem, kamille, zoethout, rozenblaadjes en lavendel.
Voor het beste effect dien je de thee een uur voor het slapen te drinken.

Mijn oordeel
De thee wordt in een mooi blik geleverd, zodat je de thee vers en droog kunt bewaren. De thee zelf is vrij grof gesneden en je kunt duidelijk de verschillende ingrediënten onderscheiden. De thee kun je in een thee-ei, -zeef of -zakje stoppen en deze laat je 5 tot 10 minuten trekken.
Ik testte de thee eerst door het eens op mijn vrije dag te drinken. Ik dronk het om een uur of 14:00 en voelde me al gauw slaperig worden. Een heerlijk middagdutje was het gevolg 🙂
Vervolgens dronk ik het een paar weken ’s avonds voor het slapen gaan. De thee hielp me ontspannen en ik viel snel in slaap op de avonden dat ik de thee dronk.
De smaak van de thee is lekker zacht en kruidig. De ene keer proef je de kamille iets meer, de andere keer de rozenblaadjes. Daarnaast ruikt de thee ook lekker.

Ik raad zeker aan de Sleeping Beauty eens uit te proberen. Ik merk dat de thee zeker bijdraagt aan het ontspannen en goed in slaap vallen.

Wil je meer weten over LorenTea? Klik dan hier.

2 gedachtes over “Review: LorenTea Sleeping Beauty thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s