Vorige maand liet ik jullie een lekker lunchgerecht zien, namelijk hüttenkäse met aardbeien. Het recept vind je hier.
Vandaag heb ik opnieuw een lekker lunchgerecht met hüttenkäse, namelijk hüttenkäse met nectarine. Een lekkere, frisse lunch waarmee je de zomer op je bord hebt.
Ingrediënten voor 3 sneetjes brood:
– 3 sneetjes rond volkorenbrood naar keuze
– een half bakje hüttenkäse
– een scheut (acacia) honing*
– 1 nectarine
– een handje amandelsnippers
– een paar muntblaadjes
Bereidingswijze:
– Toast het brood en laat even afkoelen.
– Meng ondertussen de hüttenkäse en de honing.
– Snijd de nectarine in plakjes en snijd de muntblaadjes fijn.
– Besmeer nu de toast met de hüttenkäse, leg hier de nectarine op en maak af met de amandelschaafsel en munt.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
* Ik gebruikte de acacia honing van Melvita uit de Foodybox zomer van Kroon op het Werk.