De meest bekeken saladerecepten van juli 2018

We weten allemaal dat we de afgelopen maand volop zomer hebben gehad. Iets wat velen van ons al lange tijd niet in Nederland hebben gezien. Het werd zelfs zo warm, dat veel mensen er voor kozen om makkelijke salades te eten.

Ik geef deze mensen groot gelijk, want wie wil er nu lang in de keuken staan op een warme zomeravond? Het is dan ook niet gek dat de volgende recepten de drie meest bekeken saladerecepten van juli 2018 waren.

1) Rode bietensalade met tonijn
Een van de eerste recepten op Lovetocookhealthy is deze rode bietensalade met tonijn. Een makkelijke en snelle manier om groente binnen te krijgen! Klik op de foto voor het recept.
Rode bietensalade met tonijn

2) Pastasalade met surimi en tonijn
Deze pastasalade maak je makkelijk een dag van tevoren om mee te nemen naar je werk als lunch. Ik vind pastasalades altijd lekkerder als deze even gestaan hebben, dus maak vooral lekker veel vooraf klaar, dan heb je lekker wat pastasalade op voorraad. Klik op de foto voor het recept.

3) Skinny tonijnsalade
Deze skinny tonijnsalade kwam vorig jaar op de site en is een echte favoriet. Deze tonijnsalade staat binnen vijf minuten op tafel! Klik op de foto voor het recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s