3 x populairste salades

Op Love to cook healthy zijn al aardig wat saladerecepten te vinden. In het kader van de juni salademaand laat ik je de drie populairste salade recepten van de site zien.

1) Rode bietensalade met tonijn
Met stip op 1 staat de rode bietensalade met tonijn. Het fijne aan deze salade is dat je alleen maar wat ingrediënten moet snijden alles in een kom doet en tadaaa klaar is je salade. Het recept vind je hier.

2) Salade met rode biet en kip
Deze salade met rode biet en kip kwam op de site als een makkelijk op maandag. Een lekkere, makkelijke salade die zorgt voor een heerlijke smaakexplosie. Geitenkaas, rode bieten, honing allemaal smaken die heerlijk samengaan. Het recept vind je hier.

3) Zwarte bonensalade
De zwarte bonensalade staat op nummer 3 van de meest bekeken salades. Deze salade laat zien dat je niet persé sla hoeft te gebruiken voor een salade, maar dat andere ingrediënten zoals bonen of linzen, een prima basis vormen voor een salade. Het recept vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s