Ik had laatst soep gemaakt en hield een restje kokosmelk over. Zonde om weg te gooien natuurlijk, dus maakte ik er de volgende dag mijn ontbijt mee.
Deze Bounty havermout geeft je ontbijt een heerlijke, tropische smaak en je kunt er lekker cacao nibs en geraspte kokos naar smaak toevoegen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept!
Ingrediënten voor een persoon:
– 100 ml kokosmelk
– water naar wens
– vier eetlepels havermout
– cacao nibs naar smaak
– geraspte kokos naar smaak
Bereidingswijze:
Doe de kokosmelk in een steelpannetje en voeg wat water toe om het te verdunnen. Doe nu ook de havermout en geraspte kokos erbij en breng het geheel zachtjes aan de kook. Als de havermout dik genoeg is, schep je het in een kom en voeg je cacao nibbs naar smaak en nog wat extra geraspte kokos toe. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 5 minuten.