Hartige taart met courgette, champignons en cherry tomaten

Ik had weer eens zin in een hartige taart, maar dan wel 1 die ik nog niet gemaakt had. Ook wilde ik eens een hartige taart zonder crème fraîche maken. Ik koos voor een hartige taart met courgette, champignons en cherry tomaten.

Hartige taart-met-courgette-champignons-cherrytomaat-lovetocookhealthy3

Ingrediënten:
– vijf plakjes hartig taartdeeg
– een half plak feta kaas
– een halve courgette
– een half bakje cherry tomaten
– een half bakje champignons
– 3 eieren
– een snufje zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden en stel in op 40 minuten. Vet een springvorm in, leg de plakjes taartdeeg erin en prik met een vork gaatjes in het deeg. Snij de courgette, champignons en cherry tomaten en leg deze in de vorm. Kluts de eieren en voeg zout toe. Giet het eimengsel in de vorm en kruimel de feta kaas als laatste erover.

Zet de vorm in de oven en bak in ongeveer 40 minuten gaar. Eet smakelijk! Hartige taart-met-courgette-champignons-cherrytomaat-lovetocookhealthy4Hartige taart-met-courgette-champignons-cherrytomaat-lovetocookhealthy2Hartige taart-met-courgette-champignons-cherrytomaat-lovetocookhealthy3Hartige taart-met-courgette-champignons-cherrytomaat-lovetocookhealthy

Totale bereidingstijd: 55 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s