Ik ben dol op zoete aardappelen, daar maak ik dan ook geregeld recepten mee. Vandaag laat ik je het recept zien van een simpele maar lekkere zoete aardappelwrap met rode biet en ricotta.
Deze wraps kun je als lunch of avondeten eten. Voor de lunch heb je aan een genoeg, voor het avondeten ongeveer twee. Ben je nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept!
Ingrediënten voor vier wraps:
– vier grote wraps
– een grote zoete aardappel
– twee voorgekookte rode bietjes
– twee bosuitjes
– vier eetlepels ricotta
– een eetlepel dille
– olijfolie
– gemengde sla
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en stel in op 20 minuten. Schil de zoete aardappel en snij in plakjes. Doe deze in een bakblik en sprenkel er wat olijfolie over. Bak de zoete aardappel in ongeveer 20 minuten gaar. Meng ondertussen de ricotta met de dille, snijd de rode biet in plakjes en de bosui in ringetjes.
Als de zoete aardappel klaar is, besmeer je de wraps met het ricottamengsel en beleg je ze vervolgens met de sla, rode biet, zoete aardappel en bosuitjes. Rol op en snijd door midden. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 30 minuten.
Wat een lekkere ingrediënten voor zo’n vega wrap!
LikeGeliked door 1 persoon
Dank je Demi! We hebben hier heerlijk van gesmuld 😀😍
LikeGeliked door 1 persoon