Vandaag in makkelijk op maandag een zeer snel gerecht. Binnen tien minuten staat dit heerlijke gerecht op tafel. Daarnaast heb je er maar zes ingrediënten voor nodig.
Ingrediënten voor twee personen:
– een pak gnocchi
– een zak spinazie (400-500 gram)
– twee teentjes knoflook
– pesto naar smaak
– een handje pijnboompitjes
– (Parmezaanse) kaas
Bereidingswijze:
Kook de gnocchi in drie minuten gaar. Verwarm wat olijfolie in de pan, snijd de knoflook fijn en fruit deze aan. Voeg nu beetje bij beetje de spinazie toe tot deze helemaal geslonken is. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet en giet het overige water in de pan af. Rooster de pijnboompitten. Doe de spinazie, gnocchi en pesto terug in de pan en meng goed. Verdeel over de borden en maak af met de pijnboompitjes en kaas. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.
Dol op gnocchi!
LikeGeliked door 1 persoon