MOM: Gnocchi met spinazie en pesto

Vandaag in makkelijk op maandag een zeer snel gerecht. Binnen tien minuten staat dit heerlijke gerecht op tafel. Daarnaast heb je er maar zes ingrediënten voor nodig.
gnocchi-met-spinazie-lovetocookhealhty
Ingrediënten voor twee personen:
– een pak gnocchi
– een zak spinazie (400-500 gram)
– twee teentjes knoflook
– pesto naar smaak
– een handje pijnboompitjes
– (Parmezaanse) kaas

Bereidingswijze:
Kook de gnocchi in drie minuten gaar. Verwarm wat olijfolie in de pan, snijd de knoflook fijn en fruit deze aan. Voeg nu beetje bij beetje de spinazie toe tot deze helemaal geslonken is. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet en giet het overige water in de pan af. Rooster de pijnboompitten. Doe de spinazie, gnocchi en pesto terug in de pan en meng goed. Verdeel over de borden en maak af met de pijnboompitjes en kaas. Eet smakelijk!
gnocchi-met-spinazie-lovetocookhealhty-2
Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Een gedachte over “MOM: Gnocchi met spinazie en pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s