MOM: courgette met pesto

Als je mijn Instragram account volgt, heb je dit gerecht al voorbij zien komen. Courgetti maken stond al heel lang op mijn to-do-lijstje, maar ik had nooit het juiste keukenapparatuur om het te maken. Nu ik eindelijk een spirelli heb, kan ik ook los met de courgetti.
Courgetti-lovetocookhealthy (2)
Dit recept is heel simpel. Je kunt er voor kiezen om de courgetti licht te wokken, zoals ik deed of rauw te eten. Als je voor optie 1 gaat, hou er dan wel rekening mee dat er veel vocht vrijkomt. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn recept? Hier komt het!

Ingrediënten voor 1 persoon:
– een courgette
– een halve bol mozzarella (light)
– groene pesto naar smaak
– vijf gedroogde tomaten
– optioneel: olijfolie om de courgetti in te bakken.

Bereidingswijze:
Maak slierten van de courgette (ik liet de schil er op). Wok dit in wat olijfolie of laat het rauw. Doe de courgetti op een diep bord. Snijd de tomaatjes en mozzarella fijn en meng samen met de pesto door de courgetti. En klaar is je avondmaal. Was dat snel of niet snel? Eet smakelijk!

Courgetti-lovetocookhealthy

Courgetti-lovetocookhealthy (3)
Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Een gedachte over “MOM: courgette met pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s