Frisse wraps met kip en perzik

Wraps vind ik altijd lekker makkelijk om te maken. Je kunt eigenlijk van alles er tussen doen en de wraps precies maken zoals jij lekker vindt. Je kunt er ook lekker mee variëren, zo maakte ik al eens wrappizza´s en wrap tosti´s .

Deze keer koos ik ervoor om frisse wraps te maken. Als basisingrediënten gebruikte ik kip en perzik. Het resultaat was super lekker!

Hoe maak je het?
Ingrediënten voor twee personen:
– een pak wraps
– 400 gram kipfilet
– een half bakje champignons
– een halve paprika
– twee teentjes knoflook
– een rode ui
– 40 gram geraspte kaas, 30+
– een blikje perziken

Bereidingswijze:
Snijd de knoflook en ui fijn en bak deze glazig in een koekenpan. Snijd de kip in blokjes en bak deze samen met de ui en knoflook bruin. Snijd ondertussen de paprika en champignons fijn en voeg toe. Roerbak de groenten ongeveer vijf minuten mee.
Zet ondertussen de oven aan, stel in op 175 graden, 20-25 minuten en verwarm voor.
Laat de perziken uitlekken en pureer tot een dikke saus. Besmeer de wraps met de saus (niet te zuinig!) en beleg met de kip en groeten. Rol stevig op en zet vast met cocktailprikkers. Doe dit met alle wraps en leg ze in een ingevette ovenschaal. Strooi hier de kaas over en zet het geheel in de oven.
Als de oven klaar is, serveer je de wraps gelijk. Eet smakelijk!

Wraps-kip-perzik-2

Wraps-Perzik-Kip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s