Orzo met pesto, doperwten en burrata

Met dit recept voor orzo met pesto, doperwten en burrata zet je een heerlijke maaltijd op tafel. Het is super snel te maken en je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig. Win-win.
Perfect om te maken na een drukke dag.  Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 2 personen:
– 150 gram orzo
– 1 blokje kippenbouillon
– 1 pak parmaham
– 1 bol burrata
– 300 gram doperwten (diepvries)
– 250 ml kippenbouillon
– een klein potje groene pesto
– optioneel peper en zout

Bereidingswijze:
– Breng water aan de kook, voeg het bouillonblokje toe en kook hierin de orzo gaar.
– Kook in een andere pan de doperwten gaar en giet af.
– Snijd de parmaham in stukken.
– Als de orzo klaar is, giet je deze af en meng je twee eetlepels pesto en de doperwten erdoor.
– Breng eventueel op smaak met peper en zout.
– Verdeel de orzo over de borden en maak af met de burrata en parmaham.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie