Deze bladerdeegharten zijn perfect voor valentijnsdag of moederdag. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en ze zijn binnen 30 minuten klaar. Lees je mee voor dit mini-recept?
Ingrediënten voor 4 stuks:
– 4 plakjes bladerdeeg
– 4 eetlepels aardbeienjam
– 1 ei
– rietsuiker
Bereidingswijze:
– Laat het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven op 180 graden.
– Steek hartjes uit het bladerdeeg met een koekjesvorm.
– Doe een eetlepel jam op vier hartjes.
– Kluts het ei los en smeer dit op de randjes van de hartjes. Leg vervolgens de overige 4 hartjes als de bovenkant op de hartjes.
– Druk de randjes goed aan en druk rondom met een vork de randjes dicht.
– Smeer het ei over de hartjes en strooi hierover de suiker.
– Bak de bladerdeeghartjes in 15 minuten goudbruin.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 30 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!