Bladerdeegharten

Deze bladerdeegharten zijn perfect voor valentijnsdag of moederdag. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en ze zijn binnen 30 minuten klaar. Lees je mee voor dit mini-recept?

Ingrediënten voor 4 stuks:
– 4 plakjes bladerdeeg
– 4 eetlepels aardbeienjam
– 1 ei
– rietsuiker

Bereidingswijze:
– Laat het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven op 180 graden.
– Steek hartjes uit het bladerdeeg met een koekjesvorm.
– Doe een eetlepel jam op vier hartjes.
– Kluts het ei los en smeer dit op de randjes van de hartjes. Leg vervolgens de overige 4 hartjes als de bovenkant op de hartjes.
– Druk de randjes goed aan en druk rondom met een vork de randjes dicht.
– Smeer het ei over de hartjes en strooi hierover de suiker.
– Bak de bladerdeeghartjes in 15 minuten goudbruin.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s