Makreelsalade met appel

In de Foodybox Pasen van Kroon op het werk zaten onder andere een gestoomde, warmgerookte makreel en biologische rode appels. Ik besloot daarmee een heerlijke makreelsalade te maken voor op een toastje. Het is even een klusje om de makreel te fileren en schoon te maken, maar op Youtube zijn genoeg filmpjes te vinden hoe het moet. (Tip!) Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 1 warmgerookte makreel
– 1 kleine rode appel
– 2 augurken
– 1,5 -2 eetlepels mayonaise
– peper en zout

Bereidingswijze:
– Fileer de makreel en doe het in een kom.
– Prak de makreel fijn of haal het uit elkaar met twee vorken.
– Schil de appel en snijd samen met de augurk in kleine blokjes.
– Roer de mayonaise erdoor en maak op smaak met peper en zout.
– Smeer de makreelsalade met appel op toastjes naar keuze.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Ik kreeg deze producten in samenwerking met Kroon op het werk. De makreel is van Het Nederlands Visbureau en de appels van I Am Organic.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s