Als jij mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik vier keer per jaar een Foodybox krijg van Kroon op het werk. Het is voor mij een unieke kans om kennis te maken met (nieuwe) producten, zoals de kant-en-klare taartbodem van Jos Poell. Deze taartbodem is erg makkelijk in gebruik en ideaal als je snel en eenvoudig een taartje wilt maken.
De bodem is lichtzoet van smaak en stevig genoeg om een zware vulling en diverse toppings te dragen.
De vulling van deze advocaat bokkenpootjes taart bestaat uit mascarponeroom met daarop advocaat en gehalveerde bokkenpootjes*.
Lees je mee voor het makkelijke recept?
Ingrediënten voor 1 taartje
– 250 gram mascarpone
– 200 gram opgeklopte slagroom (kant-en-klaar)
– 3 theelepels advocaat
– 5 bokkenpootjes (of meer naar smaak)
Bereidingswijze:
– Roer de mascarpone los in een kom.
– Voeg de slagroom toe en klop met de mixer kort op lage stand tot deze gemengd is.
– Verdeel de mascarponeroom over de bodem.
– Doe hier de advocaat overheen en trek met een vork voorzichtig lijntjes, zodat het wat mengt met de mascarpone.
– Maak af met de bokkenpootjes.
– Eet smakelijk.
Totale bereidingstijd: 10 minuten.
*Deze taart is ook een leuk om met Pasen te versieren met paaseitjes voor een extra feestelijk taartje.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
Ga ik eens uitproberen, lijkt mij gemakkelijk en lekker natuurlijk!!
LikeLike
Leuk Rikit! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.
LikeLike