Chili chicken wraps

We eten in de zomer graag wraps en deze chili chicken wraps zijn favoriet. Ze zijn ook snel kaar. Het enige waar wat werk in zit is het bakken van de kip, maar als je net als ik kippenhaasjes gebruikt, is de kip binnen no-time gaar.


Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 1 bakje kippenhaasjes
– 1 pak wraps
– 1 eetrijpe avocado
– een handje snoeptomaatjes
– een zak krulsla
– chilisaus
– 5 eetlepels paneermeel
– 1 ei
– peper en zout
– rijstolie of zonnebloemolie

Bereidingswijze:
– Verwarm een flinke laag olie in de pan.
– Doe het paneermeel en de peper en zout (naar smaak) in een bord en meng goed.
– Kluts het ei los in een kom.
– Haal de kippenhaasjes door het ei en daarna door het paneermeel en bak deze bruin in de olie. (Afhankelijk van de grootte van de pan bak je alle kip in één keer of in gedeeltes.) Laat de kip uitlekken op keukenpapier.
– Snijd ondertussen de avocado en tomaat in stukjes.
– Beleg een wrap met de sla, kip, avocado en tomaat en maak af met chilisaus.
– Rol de wraps op en eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 20 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s