Gevulde eieren met pompoen

Na het maken van de healthy pompoenkoekjes had ik nog wat pompoenpuree over. Dus besloot ik deze te verwerken in mijn gevulde eieren recept. De gevulde eieren met pompoen waren geboren!
Gevulde eieren met pompoen
Door pompoenpuree toe te voegen verwerk je stiekem wat groente in een normaal gesproken niet zo’n healthy recept. Je laat een eetlepel mayonaise weg, zodat de vulling minder vet wordt.

Ingrediënten voor 12 porties:
– 6 eieren
– 3-4 eetlepels pompoenpuree
– 1 eetlepel mayonaise
– 1/4 theelepel Dijonmosterd
– een snuf zout
– gerookte paprika

Extra:
– een spuitzak

Bereidingswijze:
Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken met koud water en laat ze even afkoelen.
Pel vervolgens de eieren en snijd ze in de lengte door midden. Schep het eigeel eruit, doe dit in een kom en voeg hier de mayonaise, pompoenpuree en Dijon mosterd aan toe. Prak alles goed door elkaar en maak op smaak met een snufje zout. Doe het mengsel in de spuitzak en vul hiermee de eiwitten. Maak af met wat paprikapoeder. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd:20 minuten.

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s