Eiersalade

Vandaag heb ik een heerlijk recept voor een simpele eiersalade voor jullie. Dit recept is zo makkelijk en lekker dat je hierna nooit meer kant-en-klare eiersalades uit de winkel koopt.
Eiersalade

Het mooie aan dit recept is, dat je maar 7 ingrediënten nodig hebt, die je waarschijnlijk ook al allemaal in huis hebt. Zoek je dus nog een heerlijk recept voor eiersalade voor tijdens de borrel of op brood? Lees dan vooral verder!

Ingrediënten voor 1 bakje eiersalade:
– 4 eieren
– 3 eetlepels yogonaise
– 1 theelepel dijonmosterd
– 1 theelepel kerriepoeder
– zout & peper
– een beetje gedroogde bieslook

Bereidingswijze:
– Doe de eieren in een steelpan, zet ze onder water en breng aan de kook.
– Kook de eieren 8 minuten, giet vervolgens het water af en laat ze schrikken door ze onder koud water te houden en laat ze vervolgens in het koude water afkoelen.
– Pel de eieren, snijd ze door de midden en doe het eigeel in een kom. (Als je voorzichtig in het eiwit knijpt, valt het eigeel er zo uit.)
– Prak het eigeel fijn en voeg de yogonaise, dijonmosterd en kerriepoeder toe. Maak op smaak met zout en peper.
– Snijd het eiwit in blokjes en doe dit bij het eigeelmengsel.
– Meng goed door elkaar en maak af met de bieslook.
– Eet smakelijk!
Eiersalade

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Deze eiersalade kun je afgedekt zeker 2 dagen in de koelkast bewaren.

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

3 gedachtes over “Eiersalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s