Gezondere crumble met rode vruchten

Vorige maand publiceerde ik het recept voor een gezondere apple crumble en deze vond ik zo lekker dat ik gelijk een variant hier op maakte.

Deze crumble met rode vruchten is net zo lekker als de apple crumble en kan ook zowel als ontbijt als dessert worden gegeten. Hier komt het recept!

Ingrediënten voor 1 persoon:
– 80 gram bevroren rode vruchten
– 4 eetlepels havermout
– 1 eetlepel zonnebloempitjes
– een handje gebroken walnoten
– 1 eetlepel kokosolie
– 2 eetlepels agavesiroop
– 1 ei

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden en stel in op 35 minuten.
Doe de rode vruchten in een ovenschaaltje.
Verwarm de kokosolie in een pannetje en zodra deze vloeibaar is meng je de havermout, zonnebloempitjes, walnoten, agave en het ei erdoor. Roer goed en stort het geheel over de rode vruchten. Bak de crumble van rode vruchten in 35 minuten gaar. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 45 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s