Couscous ras el hanout

Couscous en ras el hanout zijn een geweldige combinatie! Vooral als je er nog wat rozijnen en abrikozen aan toevoegt! Dit is trouwens weer een ideale maaltijd om mee te nemen naar je werk en je bereidt het in 15 minuten. Wat wil je nog meer?

Ingrediënten:
– 1 rode ui
– 1 rode zoete paprika
– 1 wortel
– twee handjes rozijnen
– twee handjes gedroogde abrikozen
– 1/3 plak feta
– 3 theelepels ras el hanout
– zout en olijfolie
– couscous afgemeten voor twee personen

Bereidingswijze:
Bereid de couscous volgens de instructies van de verpakking.
Wel de rozijnen 5 minuten in lauw water en giet af. Doe de rode ui en zoete paprika in een hakmolen en hak fijn. Rasp de wortel in dunne plakjes. Hak ook de gedroogde abrikozen in de hakmolen fijn.
Doe wat olijfolie in een wokpan en wok hierin de ui, zoete paprika en wortel gedurende vijf minuten.
Meng de groente, rozijnen, abrikozen, ras el hanout en een snuf zout door de couscous en maak af met de feta. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s