MOM: Chinese kool met gehakt

Na onze vakantie begonnen we de week met een slank recept. Mijn man had namelijk in de supermarkt Chinese kool meegenomen en bedacht dat we daar wel een lekker recept mee konden maken. Ideaal voor makkelijk op maandag.


Ingrediënten voor twee personen:
– Chinese kool
– 250 gram rundergehakt
– een flinke scheut ketjap
– zout, peper & knoflookpoeder
– olijfolie
Optioneel: gekookte zilvervliesrijst

Bereidingswijze:
Snijd de Chinese kool klein. Verwarm een scheut olijfolie in een wokpan en rul de gehakt. Voeg vervolgens de Chinese kool toe en roerbak deze gaar. Maak op smaak met ketjap, zout, peper en knoflookpoeder. Eet smakelijk! Serveer eventueel met rijst als je erge trek hebt.

Totale bereidingstijd: 20 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s