Zoete aardappel crostini met geitenkaas

Zoek je nog een lekker en gezonder borrelhapje? Wat dacht je dan van deze zoete aardappel crostini met geitenkaas? Deze hapjes zijn makkelijk te maken en de oven doet het meeste werk voor je.
Zoete aardappel crostini met geitenkaas en honing

Ik ben fan van zoete aardappel en de combinatie met geitekaas, walnoten en honing is echt een topper. En zeg nou zelf, dit is toch leuk om je visite voor te zetten? Of lekker op zaterdagavond te snacken, terwijl je onderuit op de bankt hangt voor een film. Ben je al nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept.

Ingrediënten voor +/- 10 crostini:
– een zoete aardappel
– twee rolletjes zachte geitenkaas
– drie walnoten, in vieren gebroken
– honing
– zout, peper, olijfolie

Bereidingswijze:
Verwam de oven voor op 180 graden en stel in op 20 minuten.
Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakken van ongeveer halve centimeter. Besprenkel de crostini met zout, peper en olijfolie en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak de crostini in 20 minuten gaar en keer ze na 10 minuten om.

Als de crostini klaar zijn, leg je ze op een bord en besmeer je ze met geitenkaas en maak je het hapje af met een stukje walnoot en wat honing. Eet smakelijk!
Zoete aardappel crostini met geitenkaas en honing

Totale bereidingstijd: 25 minuten.

2 gedachtes over “Zoete aardappel crostini met geitenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s