Als ik alleen eet, dan probeer ik altijd snel iets te maken, want voor jezelf koken is nooit echt leuk, vind ik. Dus maakte ik deze heerlijke pita pizza’s die binnen een kwartier op tafel stonden.
Je kunt ze met van alles beleggen en door ketchup te gebruiken als basis, hoef je niet een potje saus ervoor open te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit makkelijke gerecht? Hier komt ie!
Ingrediënten voor 1 persoon
De basis:
– twee pitabroodjes
– ketchup naar smaak
Pita pizza tonijn:
– een klein blikje tonijn
– wat rode ui, in dunne ringetjes
– twee zwarte olijven
– champignon in plakjes
Pita pizza met kipfilet:
– een handje kipreepjes
– een champignon in plakjes
– twee zwarte olijven
– een beetje feta
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden en stel in op 10 minuten. Snijd de pitbroodjes in zijn geheel door de midden en leg met de binnenkant naar boven op een bakplaat. Smeer de ketchup naar smaak uit. Beleg nu de pita pizza’s met de ingrediënten. Bak ze in 10 minuten gaar.
Eet smakelijk!
Pita pizza met kipfilet
Pita pizza met tonijn
Totale bereidingstijd: 15 minuten.