Peanut butter banana chocolate oats

Ik hou van havermoutpap, maar dat weten jullie al. Ik maakte onlangs de carrot cake oats, apple pie oats en een fruitige oats.

Vandaag maakte ik deze peanut butter banana chocolate oats en deze smaakt me toch lekker! Een perfect ontbijt als je een pittige dag voor de boeg hebt. En over de combinatie pindakaas en banaan hoef ik niets te vertellen, die is gewoon gruwelijk lekker.

Ingrediënten voor een persoon:
– vier eetlepels havermout
– een geprakte banaan
– 200 ml melk
– een handje cacao nibs
– een flinke eetlepel pindakaas

Bereidingswijze
– Doe alle ingrediënten behalve de cacao nibs in een steelpan en verwarm al roerend, totdat er een pap ontstaat. (Ik hou van een dikke havermoutpap dus laat ik de pap extra indikken.) Als het klaar is, doe je de pap in een kom en maak af met de cacao nibs. Eet smakelijk!

Peanut butter-banana-chocolate-oats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s