Tapas: Geitenkaas spiesjes met meloen

Ik vind het erg leuk om tapas te maken. Zo maakte ik al eens tortilla van zoete aardappelen, tortilla de patatas empanadas de atún en meloen met ham. Het leuke van een tapasavond vind ik altijd dat de tafel altijd helemaal vol staat met lekkere hapjes.

Deze tapas spiesjes met geitenkaas en meloen zijn een verrassend lekkere combinatie. Het zoete van de meloen doet het erg goed met het zoute van de geitenkaas. Een perfect hapje dus voor tijdens een tapasavond.

Ingrediënten:
– een halve meloen piel de sapo (paddenhuid)
– een pak verse, zachte geitenkaas (rondjes)
– spiesjes

Bereidingswijze:
Snijd de meloen in blokken en snijd de geitenkaasrondjes in vieren. Schuif nu voorzichtig om en om meloen en geitenkaas op de spiesjes. De geitenkaas kan brokkelen, dus wees voorzichtig. Serveer gekoeld. Eet smakelijk!
Spiesje-meloen-geitenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s