Spinazie met tomaat en ui

Spinazie eet ik vaak uit de vriezer. Hup een paar bevroren blokjes in de pan even opwarmen en dan met een gekookt ei erbij et voilà. Klaar is kees.
Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om spinazie te eten. Namelijk à la crème (sorry niet mijn ding), als salade of geroerbakt. En dat laatste heb ik gedaan. Als je de spinazie roerbakt met ui en tomaat krijg je een lekkere smaak aan de spinazie en je kunt het makkelijk als bijgerecht serveren.

Ingrediënten voor twee personen:
– 1 kleine ui
– 2 tomaten
– 300 gram gewassen spinazie

Bereidingswijze:
Snipper de ui en bak deze in olijfolie totdat deze glazig is. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Voeg ze bij de ui als ze glazig zijn. Bak kort mee. Voeg nu de spinazie in gedeeltes toe en roerbak tot het geslonken is. Maak op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Spinazie-tomaat-ui

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s