Wrappizza’s

Afgelopen vrijdag hadden mijn zus en ik zin in pizza’s. Makkelijke pizza’s wel te verstaan en dan heb ik het niet over de diepvriespizza’s van een bepaald merk dat continue op televisie voorbij komt. Dat soort pizza’s vind ik veel te vet, dus moesten we op zoek naar een gezonder alternatief. En dat werd de wrappizza.

Het voordeel van de wrappizza is dat hij makkelijk te maken is (je hoeft niet eerst het deeg te maken), hij is snel klaar en je kunt er eigenlijk van alles opgooien. Wij maakten drie verschillende pizza’s, namelijk Hawaï, courgette & champignon en tonijn.

Basisbenodigdheden voor twee personen:
– 1 pak wraps (normaal formaat)
– tomatensaus
– geraspte kaas (30+)

Hawaïpizza:
– kip- of hamreepjes.
– een blikje ananas
– champignons (dun gesneden)

Courgette & Champignonpizza
– courgette (dun gesneden)
– champignons (dun gesneden)

Tonijnpizza
– een blikje tonijn
– champignons (dun gesneden)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en stel hem in voor 8 minuten. Besmeer de wraps met tomatensaus en beleg ze met de ingedriënten. Maak af met de kaas. Doe ze vervolgens in de oven. Ik kon met passen en meten er twee tegelijk in doen. De wraps waren na 8 minuten klaar.

Wij aten drie wrappizza’s en hadden daar genoeg aan. Het is een aanrader en ik ga ze zeker vaker maken!

2 gedachtes over “Wrappizza’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s