Loaded nachos

Enige tijd geleden hadden vrienden van ons loaded nachos op de barbecue gemaakt. Ik vond deze zo lekker dat ik het ook eens besloot te maken, maar dan in de oven. Ik liet een aantal pittige ingrediënten weg, zodat onze dochter ze ook kon eten.

Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 1 zak nachos
– 1 pot La Morena Mexican chipotle saus
– 250 gram gehakt
– een zak geraspte cheddar
– een beetje olijfolie

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven op 200 graden en stel in op 5 minuten.
– Doe de olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt rul.
– Voeg de pot saus toe en roer even door.
– Doe een laag nachos in een bakblik (ik koos een brownie bakblik.).
– Stort hierop de helft van de saus, een laagje nachos en de helft van de cheddar.
– Doe hierop weer een laag nachos en de rest van de saus, nachos en cheddar.
– Bak de nachos 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

2 gedachtes over “Loaded nachos

Plaats een reactie