Review: GO NOW – Liquid Sensation

Wie mijn blog al een tijd volgt, weet dat ik gek ben op gemberthee. Ik schreef ook ooit een artikel over het gebruik van gember: Is gember gezond?  en deze blog wordt nog veel gelezen. 
Dus toen ik de nieuwe Liquid Sensation van GO NOW mocht testen, was ik natuurlijk super blij. 

Liquid-sensation-lovetocookhealthy

Ik heb al eens eerder producten van GO NOW mogen testen, zoals hun pure gembersap dus was ik ook erg benieuwd naar dit nieuwe product.

Boost your body
De Liquid Sensation is een krachtige combinatie van Peruaanse gember, kurkuma en goji die je smaakpupillen op scherp laten staan. Of je het nu in heet water, bruis water of troebele appelsap drinkt, de Liquid Sensation zorgt voor een boost op elk moment van de dag. Er zitten geen toegevoegde suikers in, wat het drankje echt gezond is. Het is een echte boos voor je immuunsysteem.

Voedingswaarden
Nu gaan we kijken naar de voedingswaarden per 100 gram Liquid Sensation. Die zien er prima uit. 

VoedingswaardenLiquid Sensation (100 gram)
Energie29,1kcal
Vetten0,1g
waarvan verzadigde vetzuren0,0g
Koolhydraten5,9g
waarvan suikers2,2g
Vezels0,0g
Eiwitten1,1g
Zout0,0g

Ingrediënten
Liquid Sensation bestaat ui 77% gembersap, 5% kurkumasap, 5% gojisap, 9% citroensap en 4% appelsapconcentraat, alles van biologische oorsprong. Geen toegevoegd water en het is ook gezien voor mensen met een vegan lifestyle.

Conclusie
Net zoals bij hun andere producten ben ik erg enthousiast over deze nieuwe Liquid Sensation. Ik heb het zelf de afgelopen periode als thee en met bruiswater gedronken. Het gaf me echt een boost, vooral vroeg in de ochtend of na het sporten. De combinatie met troebele appelsap vind ik ook erg lekker en zie ik als een verwenmomentje.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het jammer vind dat de fles al bijna leeg is. Dus zal ik het in de toekomst zeker kopen.

Verkooppunten
Je koopt Liquid Sensation en de andere varianten via de website van GO NOW.

Heb jij de Liquid Sensation ook geprobeerd? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s