Deze kaasflapjes zijn heerlijk bij een kom soep, als lunchbroodje of als onderdeel van een brunch. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en je maakt ze snel en makkelijk klaar. Lees je mee voor dit mini-recept?
Ingrediënten voor 4 stuks:
– 4 plakjes bladerdeeg
– 4 handjes geraspte kaas (30+)
– 1 ei
– water
Bereidingswijze:
– Laat het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden.
– Strooi op de ene helft van elk plakje bladerdeeg wat geraspte kaas, maar laat een dun randje vrij.
– Maak de randjes een beetje nat met water en klap de flapjes dicht zodat er driehoekjes ontstaan.
– Druk de randjes goed aan en druk rondom met een vork de randjes dicht.
– Kluts het ei los en smeer dit op de bovenkant van de kaasflapjes.
– Bak de kaasflapjes in 15 minuten goudbruin.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!