Noodles met pulled oats

Vandaag laat ik jullie een vegetarisch noodles recept zien. Ik kookte voor het eerst met pulled oats en ik vond het een lekker alternatief voor vlees.

Ik maakte dit recept met groente uit de vriezer. Dat is lekker makkelijk en daardoor kun je precies de hoeveelheden toevoegen, zonder dat je met groente blijft zitten. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 2 personen:
– noodles naar keuze voor 2 personen
– twee handjes sperziebonen (diepvries)
– twee handjes broccoli (diepvries)
– 1 rode paprika
– 1 ui
– een flinke scheut ketjap manis
– 150 ml water
– 1 theelepel sambal badjak
– een bakje pulled oats
– een scheut olijfolie

Bereidingswijze:
– Kook de sperziebonen en broccoli in ruim water gaar.
– Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
– Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui.
– Voeg vervolgens de paprika toe en bak deze gaar.
– Voeg nu het water, de sambal en ketjap toe en roer tot een saus.
– Voeg ook de sperzieboontjes en broccoli toe en roer goed door.
– Voeg als laatste de pulled oats door en laat maximaal 5 minuten prutellen.
– Bereid ondertussen de noodles volgens de instructies op het pak.
– Giet de noodles af en roer door de saus.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s