Herfstminestrone

Vandaag heb ik weer een lekker en makkelijk soeprecept voor jullie. Deze herfstminestrone zit boordevol groente en staat binnen 20 minuten op tafel. Ideaal als je weinig tijd hebt om te koken.

Je hebt ook nog eens slechts 7 ingrediënten nodig om deze heerlijke minestrone te bereiden. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 2 zaken Italiaanse roerbakgroente (2 x 400 gram)
– 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
– 3 blokjes groentebouillon
– 1,5 liter water
– 250 gram spekjes
– 3-4 handjes vermicelli
– een scheutje olijfolie

Bereidingswijze:
– Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de spekjes 3 minuten aan.
– Voeg het water, de bouillonblokjes, tomatenblokjes en roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat 10 minuten koken.
– Voeg de vermicelli toe en laat deze 3 minuten meekoken.
– Serveer de soep direct. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 18 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s