Deze boerenomelet kun je makkelijk en snel van tevoren klaarmaken, zodat je een gezonde lunch hebt op je werk. Ik gebruik fijne soepgroenten, zodat de groenten tijdens het roerbakken snel gaar zijn. Dit recept geeft twee porties. Bewaar een portie in de koelkast, zodat je deze de volgende dag mee kunt nemen.
Door de groente en eieren zul je merken dat je meer dan genoeg hebt aan deze boerenomelet en voorlopig ook geen trek hebt in iets anders. Ideaal! Lees je mee voor het recept?
Ingrediënten voor 2 porties:
– een zak fijne soepgroenten
– 6 eieren
– peper en zout
– olijfolie
Bereidingswijze:
– Doe wat olijfolie in twee pannen en roerbak in elke pan de helft van de groente kort aan.
– Kluts de eieren los en breng op smaak met peper en zout.
– Giet de ene helft van de eieren in de ene pan en het restant in de tweede pan.
– Bak beide omeletten aan de onderkant gaar en keer ze met behulp van een bord of plat deksel.
– Eet smakelijk!
Totale bereidinstijd: 15 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
Leuke post! ThnQ for sharing! Hugz & Kisses, Miss B💋.
LikeLike
Dank je! 😀
LikeLike